iFixit Spudger 100-pack
search
  • iFixit Spudger 100-pack
  • iFixit Spudger 100-pack

iFixit Spudger 100-pack

1 425,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
I lager

Spudger 100-pack

En spudger är ett tufft antistatiskt verktyg som kan användas för olika ändamål vid reparation av elektroniska enheter. 5 "-verktyget är tillverkat av nylon och har en platt ände och en spetsig ände. De smidiga och antistatiska egenskaperna gör den idealisk för att arbeta runt känsliga elektroniska komponenter utan rädsla för att chockera eller repa dem.

Den spetsiga plana sidan kan användas för att koppla bort kontakter, ta bort termisk pasta från en kylfläns, bända av komponenter, hjälpa till med lödning eller bara för att skruva loss en MacBooks batteri. Den spetsiga änden av spudgern kan användas för att ansluta / koppla bort komponenter, hålla föremål för lödning eller peta något som kräver petning. Verktyget innehåller också ett hack för att haka ledningar.

Vi tycker att denna spudger är den perfekta storleken för de flesta reparationer. Men när du behöver ett tuffare nyfiken/petningsverktyg har vi även vår Heavy Duty Spudger, en mer robust version av detta verktyg. Den här produkten ingår i många av våra verktygslådor, men den är särskilt användbar i Pro Tech Toolkit och Soldering Workstation.

- Den "svarta pinnen" som Apple-certifierade tekniker använder för att reparera Apple-datorer

- 5 " lång antistatisk nylonsond med en platt ände och en spetsig ände

EU145002-3

Särskilda referenser

ean13
5706998927545
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.