Om företaget!

Vi har funnits som företag och på internet sedan 2000, fast i olika skepnader.

I grunden är vi ett konsultföretag inom IT, men har genom åren behövt genomgå olika transformationer för att kunna vara närmare våra kunder och lösa de problem och utmaningar som ny IT-teknik för med sig.

Nu har vi sedan en tid i alla fall öppnat denna webbshop. Vår övertygelse är att vi ska kunna erbjuda Er, företag framförallt, men även privatpersoner de produkter och tjänster som Ni i dagens IT-värld kan ha nytta av, och i vissa fall i längden måste ha.

Produkterna vi erbjuder här spänner från allt mellan musmatta till servrar och från enkel hemsida till webbshop med betallösningar.

Tanken är att Du ska få med Dig allt som behövs härifrån, för att göra det så enkelt som möjligt för Dig när Du startar eller förändrar Din verksamhet.

Ingen kan vara billigast på allt och det är inte heller vår målsättning. Vi försöker dock att hålla så konkurrenskraftiga priser som möjligt.

Vi kan dock erbjuda vissa unika produkter och lösningar. Vi har vår "hands on" där vi, om Ni har behovet, tar över implementationen av de lösningar Ni köper och hjälper Er utan extra kostnad (installation).

Vi vurmar mycket för att återanvända och ge ett så lågt "fotavtryck" som möjligt efter oss. Vi jobbar därför med att få in mer och mer begagnade/demo-produkter i sortimentet.

Även produkter av hög kvalitét med lång livslängd är en del av den filosofin.

Tveka inte att ställa en fråga om vårt sortiment/produkt som Ni hittat, eller inte hittat för den delen...

Vill Du läsa mer om BITuX och vad vi erbjuder? Titta även här

Lev G

BITuX Teamet