Logitech ERGO M575 Wireless Trackball for Business
search
  • Logitech ERGO M575 Wireless Trackball for Business
  • Logitech ERGO M575 Wireless Trackball for Business

Logitech ERGO M575 Wireless Trackball for Business

690,20 kr
Inkl. moms
Färg: Vit
Kvantitet
I lager

Logitech ERGO M575 Wireless Trackball for Business
En tumstyrd styrkula för extra smidig spårning. Överlägset handledsstöd gör att handen bekvämt kan vila på den skulpterade ergonomiska formen. 20% mindre muskelaktivitet i underarmen utan att behöva flytta handen för att flytta markören. Designad för att ge komfort hela dagen.

MINIMAL RÖRELSE, MAXIMAL KOMFORT
Den skulpterade ergonomiska formen ger överlägset handledsstöd1 samtidigt som den passar handen naturligt. Utan att behöva flytta armen för att flytta markören upplever användarna 20% mindre muskelaktivitet i underarmen, vilket hjälper handen, armen och axeln att hålla sig mer avslappnade.

PRECISIONSSPÅRNING
Friktionsfri tumkontroll för utmärkt precision och lyhördhet i kombination med en högpresterande optisk sensor ger exakt markörrörelse och extremt låg strömförbrukning.

HIGH PERFORMANCE, SECURE WIRELESS
Med Logi Bolt trådlös anslutning, konstruerad för att övervinna IT-utmaningar som kan uppstå oavsett om användare ockuperar kontoret eller arbetar på distans: plattformsoberoende kompatibilitet, starka och pålitliga trådlösa anslutningar upp till 10 meter även i överbelastade trådlösa miljöer, och helt krypterad och FIPS-säker.

PERFEKT FÖR ALLA HANDSTORLEKAR, ALLA UTRYMMEN
Den ergonomiska designen gör att ERGO M575 for Business naturligt kan passa ett stort antal handstorlekar. Dessutom är den perfekt för trånga utrymmen, upptagna skrivbord och de flesta ytor.

DESIGNAD FÖR ENERGIEFFEKTIVITET
Den innovativa sensorn presterar sitt bästa med ultralåg batteriförbrukning. Glöm att byta batteri i upp till 2 år.

KVALITET SOM HÅLLER
ERGO M575 for Business är hållbar och pålitlig. Med schweizisk teknik och end-to-end-kontroll av produktionsprocessen är den utformad för att fungera för mer än 3 miljoner kvalitetsklick.

TILLVERKAD AV ÅTERVUNNEN PLAST
Plastdelarna i ERGO M575 for Business inkluderar återvunnen plast efter konsument - 50% för grafit / svart och 21% för benvit - för att ge ett andra liv till uttjänt plast och bidra till att minska vårt koldioxidavtryck.

910-006438

Särskilda referenser

ean13
5099206099180
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.